Deze Privacyverklaring vertelt hoe B&B paal21Texel gebruik maakt van uw persoonlijke gegevens.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij: wanneer u een kamer bij ons boekt verzamelen wij uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres. De gegevens ontvangen wij rechtstreeks via telefoon of emailadres, of door een reserveringsvraag/boeking via onze website www.paal21Texel.nl

Ook is het mogelijk dat deze gegevens worden ontvangen door de intermediair: 

www.bedandbreakfast.nl

www.bedandbreakfast.eu

www.texel.net (VVV Texel) 

www.bed-en-breakfast.nl

B&B paal21Texel onderschrijft het privacy-reglement/AVG van bovenstaande intermediairs.

 

Hoe maken wij van deze gegevens gebruik: Uw naam en adres registreren we in het gastenregister. Dit register is ons planningsdocument maar dient tevens voor de opgave van de toeristenbelasting aan het eind van het kalenderjaar. Op verzoek krijgt de politie inzage in dit register. Uw telefoonnummer en emailadres gebruiken wij soms om met u te communiceren over tijdstip van aankomst, vergeten voorwerpen e.d. Dus alleen voor zaken die rechtstreeks te maken hebben met uw bezoek op dat moment. Na het afrekenen wordt een financiele mutatie aangemaakt in het boekhoudprogramma Snelstart. Hierop is alleen de naam vermeld. De ontvangen persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld, marketing, promotie e.d. gebruikt.

Hoe worden de gegevens opgeslagen en voor hoe lang: de gegevens die wij ontvangen, incl. die van onze intermediairs worden verwerkt om facturen op te kunnen stellen en in onze gastenregister. Het gastenregister is een papieren document dat bewaard blijft t.b.v. de afdracht toeristenbelasting en inkomstenbelasting. Vanwege regelgeving van de fiscus blijven de registers en boekhouding na afloop van het boekjaar nog 7 jaar bewaard. Daarna worden ze vernietigd.

Verplichte gastenregistratie: Bij wet zijn wij verplicht de volgende gegevens te registreren: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, dag van aankomst, dag van vertrek.

Toegang tot uw informatie: u hebt het recht om een kopie van de informatie die wij over u hebben te vragen. Als u een kopie van deze informatie wenst, kunt u een e-mail sturen naar info@paal21texel.nl