Bed & Breakfast Paal21Texel

Paal21Texel is een gezellige B&B in Oudeschild, Texel. We hebben twee prachtige kamers met eigen opgang. In onze B&B kunt u huiselijk overnachten, relaxen in de prachtige tuin en s'morgens genieten van het ontbijtbuffet. Wij doen er alles aan om uw verblijf op Texel onvergetelijk te maken. Graag heten wij u van harte welkom.

 

Na een drukke dag even ontspannen in de heerlijke tuin? Het kan allemaal, de tuin biedt diverse plekjes waar de gasten van onze B&B zich vermaken en/of tot rust kunnen komen. 

 

Bekijk ook eens de uit-agenda op onze site, zodat u weet wat er op het eiland te doen is.

Paal 21

B&B Paal21Texel heeft 2 verschillende kamers die hun eigen sfeer hebben. De kamers hebben allen een eigen badkamer met douche, toilet en bad (Vuurtorenkamer). Daarnaast is er nog een extra gasten-toilet beschikbaar. Elke morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor U klaar met heerlijke (vooral "echt Texelse") producten.  

 

Fietsenstalling met E-bike laadpunten

Aan de zijkant van ons huis hebben wij voor U een fietsenstalling waar met laadpunten voor E-bikes.  

 


Oudeschild

Onze B&B is gelegen in Oudeschild. Oudeschild is het enige dorp van Texel dat direct aan zee ligt. Eb en vloed kunnen in de haven rustig hun gang gaan. Een aantal keer per jaar stijgt het water zo hoog dat de kade overstroomt. Maar daar wordt een Oudeschilder niet "warm of koud" van, sterker nog: u kunt zelfs deelnemen aan een Hoogwaterdiner. [bron: VVV]

P.s. De B&B ligt op veilige afstand van dat natuurgeweld.

 

Op loopafstand vindt U de haven, de Waddenzee, museum Kaap Skil, restaurants, winkels en fietsverhuur. Geniet van de natuur, de activiteiten op Texel en van onze gastvrijheid.