Bed & Breakfast Paal21Texel

Bed & breakfast Paal21Texel is gelegen aan een rustige straat in het hart van het gezellige havenplaatsje Oudeschild. Op loopafstand van deze B&B vindt u restaurants, winkels, een fietsenverhuur, het unieke museum Kaap Skil en de vissershaven.

We hebben drie prachtige kamers met eigen opgang. In onze B&B kunt u huiselijk overnachten, tot rust komen en of relaxen in de prachtige tuin. 

’s Morgens is er een Texels ontbijtbuffet op de begane grond. Bij mooi weer kan er ook op het terras in de tuin ontbeten worden.

 

Ook hebben wij een prachtig gelegen huiskamer voor onze gasten  "de Tuunkamer". Zeer geschikt als gezellige verblijfsruimte voor onze gasten, familie, vrienden of collega's.

Wij doen er alles aan om uw verblijf op Texel onvergetelijk te maken. Graag heten wij u van harte welkom.

 

B&B Paal21Texel is "Zo Texels"

 

Texel is Nederland in het klein. Duinen, bos, heide, strand, wad, polder en weides; alle soorten landschap die we in Nederland kennen, komen voor op Texel. 

B&B Paal21Texel is aangesloten bij "Zo Texels". Zo Texels zijn bijzondere vakantieverblijven van Texelaars die van hun eiland houden en die willen bijdragen uw unieke vakantiebelevenis.

ZoTexels-gastheren zijn particuliere verhuurders van accommodaties waar authentieke sfeer en échte Texelse gastvrijheid centraal staan. 

 

Bekijk ook eens de uit-agenda op onze site, zodat u weet wat er op het eiland te doen is.

Paal 21

B&B Paal21Texel heeft 3 verschillende kamers die hun eigen sfeer hebben. De kamers hebben allen een eigen badkamer met douche, toilet en bad (Vuurtorenkamer). Daarnaast is er nog een extra gasten-toilet beschikbaar. Elke morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor U klaar met heerlijke Biologische en "echt Texelse" producten.  

 

Fietsenstalling met E-bike laadpunten

Aan de zijkant van ons huis hebben wij voor U een fietsenstalling met laadpunten voor E-bikes.  

 


Oudeschild

 

 

 

Onze B&B is gelegen in Oudeschild. Oudeschild is het enige dorp van Texel dat direct aan zee ligt. Eb en vloed kunnen in de haven rustig hun gang gaan. Een aantal keer per jaar stijgt het water zo hoog dat de kade overstroomt. Maar daar wordt een Oudeschilder niet "warm of koud" van, sterker nog: u kunt zelfs deelnemen aan een Hoogwaterdiner. [bron: VVV]

P.s. De B&B ligt op veilige afstand van dat natuurgeweld.

 

Op loopafstand van deze B&B vindt u restaurants, winkels, een fietsenverhuur, het unieke museum Kaap Skil en de vissershaven. In de haven bevinden zich verschillende rondvaartboten waarmee u kunt gaan garnalen vissen en zeehonden kijken. Naast de haven vindt u een beschut Waddenstrandje. Wandelen over de dijk, langs de Waddenzee is een aanrader. In de buurt van deze B&B beginnen verschillende fiets- en wandel routes waaronder het Skillepaadje naar de Hoge Berg, Texel Goudedriehoek-route en de Boeren route. De Texelse Bierbrouwerij bevindt zich aan de voet van de Hoge Berg.