B&B Paal21Texel is "Coronaproof". Zie hiervoor de HOME pagina.

De kamers bij  B&B Paal21Texel

Bij Paal21Texel kunt u kiezen uit 3 verschillende kamers die een authentieke sfeer uitstralen, passend bij het eiland Texel.

De zeer comfortabele bedden zorgen dat u de volgende dag heerlijk uitgerust weer op pad kunt.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet, Daarnaast nog een gezellig zitje met heerlijke stoelen, flatscreen T.V., gratis wifi, mini-bar/koelkastje, koffiezetapparaat, waterkoker en gratis koffie/thee en mineraalwater.

Onze gasten hebben een eigen ingang naar de kamers.

 

havenkamer

De Havenkamer, met een eigen opgang, is aan de achterzijde van het huis gesitueerd en bied een prachtig uitzicht op de tuin. Deze kamer is voorzien van een zitje met comfortabele stoelen en een badkamer ensuite met douche, wastafel en toilet. Er is een extra WC op de gang. De Havenkamer is recentelijk geheel gerenoveerd. 


vuurtorenkamer

De Vuurtorenkamer, met een eigen opgang, bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Deze kamer is voorzien van een zitje met comfortabele stoelen, koffiehoek met wastafel. De eigen badkamer heeft een inloopregendouche, wastafel en toilet. De Vuurtorenkamer en badkamer zijn recentelijk geheel gerenoveerd.  


molenkamer

De Molenkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis. Het biedt een prachtig uitzicht op de tuin en de molen. Deze kamer is voorzien van een zitje met comfortabele stoelen en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De Molenkamer is recentelijk volledig nieuw gebouwd en ingericht.