tuinpaviljoen "de Tuunkamer"

Naast 3 heerlijke slaapkamers beschikt B&B Paal21Texel ook over een tuinpaviljoen. Zeer geschikt als gezellige verblijfsruimte voor onze gasten, familie, vrienden of collega's. 

 

huiskamer/workshops/ vergaderingen

Huiskamer en of verblijfsruimte de "Tuunkamer" voor onze gasten.*

 

Heerlijk bijkomen na een dagje genieten op Texel of een boek lezen mocht het weer even niet meewerken. 's Avonds tv kijken of gezellig een spelletje doen. Onze "Tuunkamer" is voorzien van een koffie & thee hoekje, koelkast en toilet.  Ook is deze ruimte zeer geschikt voor het houden van familie/vrienden bijeenkomst, een gezellige (creatieve)activiteit of workshops/cursus.

 

In een natuurlijke omgeving is het heerlijk vergaderen. De "Tuunkamer" van B&B Paal21Texel is een mooie ruimte om vergaderingen te houden voor kleine groepen.

Is het weer tijd om even "op de hei" te gaan? Vervang de hei dan eens voor Texel waar de fantastische omgeving zorgt voor nieuwe creatieve inbreng en de frisse zeelucht ondersteunt bij het oplossen van problemen.

 

Informeer per E-mail of bel ons wat de mogelijkheden zijn en/of om de "Tuunkamer" exclusief te reserveren. 

 

 

*Tuinpaviljoen “de Tuunkamer” is voor onze gasten, i.v.m. burengerucht tot max. 22 U, uitsluitend beschikbaar indien er niet op een andere wijze reeds gebruik van gemaakt wordt.